Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Tekstbureau Tilburg | Jan Broeks Teksten

Tekstbureau Tilburg gezocht?

Tekstbureau Tilburg Jan Broeks Teksten

Jan Broeks Teksten neemt als tekstbureau jouw schrijfwerk uit handen. En zorgt voor de teksten voor jouw website. Voor de teksten voor jouw folder, direct mail, brochure of persbericht. Of zoek je een tekstbureau in Tilburg voor het schrijven van interviews, reportages en achtergrondverhalen?

Jan zet jouw teksten snel en met de juiste toon op papier. Of het nu gaat om journalistieke artikelen of om teksten met een meer commercieel doel. Je kunt bij ‘m terecht voor:

  • Interviews, reportages, achtergrondverhalen en nieuwsartikelen
  • Webteksten. Informatie kort en bondig verwoord
  • Teksten voor je brochures, folder of direct mail
  • Redactie en eindredactie

 

Neem contact op met Jan Broeks Teksten | Tekstbureau Tilburg


Tekstbureau Tilburg gevonden!

Voordat Jan zijn tekstbureau in Tilburg startte, rondde hij zowel de hbo-opleiding Journalistiek als de universitaire studie Bedrijfscommunicatie & Digitale Media af. Hij werkte als journalist bij onder andere het Brabants Dagblad en ging later als redacteur bij Castel Communicatie aan de slag. Namens die werkgever verzorgde hij de – deels online – redactie en eindredactie voor klanten uit de energiesector en pensioenwereld.

Veelzijdige tekstschrijver
Mede dankzij die ervaring beschikt Jan als tekstschrijver inmiddels over een veelzijdige schrijfstijl. Hij is thuis in het schrijven van journalistiek werk en commerciële teksten. Of die nu op papier of online verschijnen. Wil je jouw boodschap onder de aandacht brengen via social media? Ook dan gaat Jan namens zijn tekstbureau graag voor je aan de slag. Wat voor tekst wil jij laten schrijven?


Jan Broeks Teksten
| Tekstbureau Tilburg
06 – 1255 4882
info@janbroeks.nl
KvK: 17263785

 

 

 

 

UA-110565146-1