Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Teksten

Helder Zon helpt besparen op energie | Teksten en redactie nieuwe website Helder Zon helpt besparen op energie | Teksten en redactie nieuwe website

On 22, nov 2017 | In | By Jan Broeks

Helder Zon helpt besparen op energie | Teksten en redactie nieuwe website

Helder Zon biedt duurzame energieoplossingen voor particulieren en de zakelijke markt. Zonnepanelen, warmtepompen en ledverlichting: met de techniek van nu is het goed besparen. Dus is het juist dát wat Helder Zon op de nieuwe website communiceert, als leverancier en specialist. Zo biedt het bedrijf onder meer advies over duurzaamheidsleningen. En helpt het klanten ook bij de aanvraag van subsidies en teruggave van de btw op zonnepanelen.


Doelgroep en product
De nieuwe website van Helder Zon kent een duidelijke onderverdeling naar doelgroep en product. Ook omvat de site aparte pagina’s voor meer informatie over lokale duurzaamheidsleningen en de energiebespaarlening. Een andere pagina toont eerdere projecten, inclusief klantervaringen. Bovendien biedt de site een uitgebreid overzicht aan antwoorden op veelgestelde vragen, wat de rol van Helder Zon als specialist benadrukt.

Teksten en redactie
Morgen Internet uit Tilburg ontwikkelde en realiseerde de website, waarvoor ik de meeste teksten schreef. Ook redigeerde ik content van de vorige website van Helder Zon.  Waar die de kracht voor de zakelijke markt nog wat onderbelichtte, profileert de nieuwe site het bedrijf juist als de specialist voor iedere klant. Die bovendien via de online dakscan kan achterhalen hoeveel er valt te besparen met zonnepanelen. Een veelzijdige site, strak en eigentijds vormgegeven: een mooi project om aan mee te werken!

UA-110565146-1