Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Teksten

Nieuwe website zet Fleetshield breed op de kaart | Teksten en redactie Nieuwe website zet Fleetshield breed op de kaart | Teksten en redactie

On 23, jan 2017 | In | By Jan Broeks

Nieuwe website zet Fleetshield breed op de kaart | Teksten en redactie

Fleetshield is expert in folietoepassingen voor openbaar vervoer en gebouwen. Het bedrijf timmert succesvol aan de weg, veranderde de afgelopen jaren flink en was daardoor toe aan een restyling van de huisstijl. Met onder meer een krachtig nieuw logo zet Fleetshield zich stevig op de kaart. Zoals het dat ook doet met de nieuwe website, waarvoor ik de teksten schreef.


Responsive website
Bij Fleetshield pakken ze zaken graag nét even anders aan. Hoe dat uitpakt, blijkt uit de nieuwe website van het bedrijf. Animaties visualiseren de producten en diensten uitvoerig. De informatievoorziening is breed, wat de bezoeker een veelzijdig en uitgebreid beeld biedt van Fleetshield. Uiteraard is de nieuwe website responsive. Op desktop, tablet of telefoon: Fleetshield presenteert zich via elke weg op een eigentijdse en unieke manier.

Teksten vertaald
Naast de vormgeving verzorgde George van Uden ook de coördinatie voor de nieuwe website. Mik Wolkers van Duckpix maakte de animaties. Taalmaat vertaalde mijn teksten naar het Engels, David Konrady van Fleetshield Tsjechië deed dat voor de Tsjechische versie. Studio Daad en RaakICT ontwikkelden de website, waarop bovendien beelden staan van fotografen waarmee Fleetshield eerder al samenwerkte. Al met al een brede samenwerking, geheel in lijn met de opzet van de website.

 

UA-110565146-1