Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Referenties

“Jan is een superfijne journalist om mee te werken. Ik zet hem graag in voor onze klanten, omdat hij goed overkomt op gesprekspartners en inhoudelijk altijd op de hoogte is. Hij is flexibel, van vele markten thuis en levert heldere teksten.”
Kasper Marinus – Scripta Communicatie

“Heb je een goede tekst nodig, dan denk je aan Jan. Hij denkt met je mee, weet de kern van het verhaal snel te duiden en levert vakwerk dat geschikt is voor alle denkbare media-uitingen. Kortom, wij zijn blij met Jan en doen graag een beroep op zijn vakkundige en flexibele inzet. Wij bevelen hem van harte aan.”
Liesbeth Neef en Karin Vos – OranjeStarters | Het Ambachtshuis Brabant

“Jan is een vakman die zich snel thuis voelt in de markt van de klant. Hij handelt snel, staat open voor feedback en is kritisch tot in de kleinste details. Doordat hij ervaren is in het afnemen van zowel telefonische als face-to-face interviews, biedt hij ons als opdrachtgever veel flexibiliteit. Bovendien kan Jan compact schrijven voor websites. Voor Partner in Marketing is hij de juiste specialist.”
Daniella Teunissen – Partner in Marketing

“Het is een plezier om met Jan samen te werken. Hij is nauwkeurig, heeft een vlotte pen en komt zijn afspraken na. En dat is precies wat je nodig hebt om samen mooie dingen te kunnen maken.”
Gertjan Harberink – VeertienElf Media

UA-110565146-1